Aardbeiensalade met roquefort

4 personen
voorbereiden
bereiden
wachten

waardering 7,2obv 11 waarderingen

Ingrediënten

  • 250 g aardbeien, gehalveerd
  • 2 eetlepels fruitige olijfolie
  • ½ rode grapefruit, uitgeperst
  • 100 g veldsla
  • 100 g roquefort, verkruimeld
  • 4 volkorenbroodjes
  • olijfolie of boter

Voorbereiden

Meng de halve aardbeien met de olijfolie, 2 eetlepels grapefruitsap en wat zwarte peper en laat 10 minuten intrekken in de koelkast.

Bereiden

Verdeel de veldsla over vier borden, druppel er wat olijfolie over en leg de aardbeien op de sla. Strooi de roquefort over de aardbeiensalade. Geef er de volkorenbroodjes bij en olijfolie of boter.

Kookboek

Het recept 'Aardbeiensalade met roquefort' is afkomstig uit het kookboek...

Beautyfood

Een gladde, stralende huid, mooie sterke nagels en glanzende haren. Kun je daarvoor koken? Ja, dat kan. Make-up artist en schoonheidsspecialiste Joke... lees verder

© Tirion Uitgevers

Overige salade tips