Aardbeiensalade met roquefort
4 personen
voorbereiden
bereiden
wachten
voorbereiden
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 250 g aardbeien, gehalveerd
- 2 eetlepels fruitige olijfolie
- ½ rode grapefruit, uitgeperst
- 100 g veldsla
- 100 g roquefort, verkruimeld
- 4 volkorenbroodjes
- olijfolie of boter
Voorbereiden
Meng de halve aardbeien met de olijfolie, 2 eetlepels grapefruitsap en wat zwarte peper en laat 10 minuten intrekken in de koelkast.
Bereiden
Verdeel de veldsla over vier borden, druppel er wat olijfolie over en leg de aardbeien op de sla. Strooi de roquefort over de aardbeiensalade. Geef er de volkorenbroodjes bij en olijfolie of boter.
Kookboek
Het recept 'Aardbeiensalade met roquefort' is afkomstig uit het kookboek...
Beautyfood
Joke Glansbeek
Een gladde, stralende huid, mooie sterke nagels en glanzende haren. Kun je daarvoor koken? Ja, dat kan. Make-up artist en schoonheidsspecialiste Joke... lees verder
© Tirion Uitgevers