Venkelsalade met gerookte eendenborstfilet

  • 2 personen
  • 10 min
  • waardering 7,3
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Gevogelte

bevat per portie

  • 340 kcal
  • 10 g eiwit
  • 31 g vet
  • 5 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1½ eetlepel appelazijn
  • 1 theelepel groene kruidenmosterd
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel munt, fijngehakt
  • 1 kleine venkelknol, in flinterdunne reepjes
  • ½ appel, in dunne schijfjes
  • 1 eetlepel rode peperbesjes
  • 100 g gerookte eendenborstfilet

Bereiden

Klop in een kom de azijn, de mosterd, de olie en de munt tot een sausje. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de venkel en de appel erdoor.

Schep de venkelsalade op twee borden. Strooi de peperbesjes erover. Leg de plakjes gerookte eendenborstfilet erlangs.

Bron

Het recept 'Venkelsalade met gerookte eendenborstfilet' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Elena Moiseeva | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Venkelsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!