Venkelsalade met tomaat
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
55 kcal
2 g eiwit
3 g vet
5 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 venkelknol, in stukjes
- ½ eetlepel mayonaise
- 1 theelepel citroensap
- enkele druppels Pernod
- 1 vleestomaat, ontpit en in smalle partjes
Bereiden
Kook de venkel 5 minuten in weinig water met zout. Giet de venkel af.
Roer de mayonaise los met het citroensap en eventueel een paar druppels Pernod.
Schep de venkel, de tomaat en de mayonaise door elkaar. Maal er peper boven.
Het recept 'Venkelsalade met tomaat' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Ekaterina Kondratova | Shutterstock.com
Venkelsalade tips
Reacties op dit recept
- tonny Heerlijk recept frisse smaak en heel snel klaar...een aanrader.
- Jihn Na vijf minuten koken is de venkel moes geworden. Moet dit niet twee minuten zijn (blancheren)?