Kruidenboter met peterselie
- 200 g boter
- 5 min
- waardering 8,3
- Sauzen / dips
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 200 g boter
- ½ bosje platte peterselie, fijngeknipt
- het sap of de schil van 1 citroen
Bereiden
Laat de boter bij kamertemperatuur zacht worden door hem met een lepel door te roeren. Voeg als de boter romig is de peterselie en een scheutje citroensap of wat geraspte citroenschil toe.
Maak een rol van de boter, wikkel hem in vetvrij papier en bewaar hem in de koelkast.
Kookboek
Het recept 'Kruidenboter met peterselie' is afkomstig uit het kookboek...
Het grote Larousse moestuin receptenboek
Valérie LHomme
Valérie LHomme heeft in 'Het grote Larousse moestuin receptenboek' 40 soorten groente geselecteerd. Laat je verleiden door de heerlijke gerechten met... lees verder
© Uitgeverij Lannoo