Kruidenboter met zeewier
- 1 portie
- 5 min
- waardering 7,5
- Sauzen / dips
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 125 g boter
- 1 eetlepel fleur de sel met zeewier
Bereiden
Snijd de boter in stukjes, doe ze in een kom en laat de boter in een paar minuten op kamertemperatuur komen.
Voeg het zeezout met zeewier toe en meng goed met een vork.
Schep de boter zodra die goed gemengd is in een soufflébakje en druk hem stevig aan met een vork.
Dek af met plasticfolie en zet minstens 2 uur in de koelkast voor je de boter gebruikt.
Kookboek
Het recept 'Kruidenboter met zeewier' is afkomstig uit het kookboek...
Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches
Marie-Pierre Morel
In 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches' gaan heerlijk landelijk brood of speltbrood, notenbrood of meergranen... lees verder
© Good Cook