Kruidenboter met rozemarijn, tijm en peterselie
1 portie
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 125 g licht gezouten boter
- 1 takje verse rozemarijn
- 2 takjes verse tijm
- 1 takje gladde peterselie
Bereiden
Snijd de boter in stukjes en laat de boter in een paar minuten op kamertemperatuur komen.
Was de rozemarijn, tijm en peterselie en dep de kruiden droog. Trek de naaldjes en blaadjes van de stelen en hak ze fijn.
Doe de boter in een kom en voeg de gehakte kruiden toe. Meng met een vork tot alles goed gemengd is. Zorg ervoor dat de boter niet te zacht wordt.
Schep de boter over in een soufflébakje en druk hem stevig aan.
Dek af met plasticfolie en zet minstens 2 uur in de koelkast voor je de boter gebruikt.
Kookboek
Het recept 'Kruidenboter met rozemarijn, tijm en peterselie' is afkomstig uit het kookboek...
Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches
Marie-Pierre Morel
In 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches' gaan heerlijk landelijk brood of speltbrood, notenbrood of meergranen... lees verder
© Good Cook