Pastasaus: all'amatriciana
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g doorregen spek, in blokjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 g tomaten, zaadlijsten verwijderd en in reepjes
- 100 g Pecorino, geraspt
Bereiden
Bak de spekblokjes uit in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn. Schenk al het vrijgekomen spekvet uit de pan en giet 2 eetlepels olijfolie bij de spekjes.
Roer de tomaten erdoor en bak mee tot het mengsel een dikke saus is geworden.
Meng de kaas door de saus. Lekker met spaghetti en broccoli.
Kookboek
Het recept 'Pastasaus: all'amatriciana' is afkomstig uit het kookboek...
100 Pastasauzen
Thea Spierings
Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de... lees verder
© Caplan Books