Pesto met chocolade en cayennepeper
1 portie
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 60 g pijnboompitten
- 60 g cashewnoten
- 30 g gemalen cacaobonen
- 1 eetlepel cacao
- ½ theelepel cayennepeper
- 1 theelepel druivenpittenolie
- 4 theelepels agavesiroop
- een beetje sojamelk
- 60 ml kokosolie
- een snufje zout
Bereiden
Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine en giet er langzaam bij draaiende motor de kokosolie bij tot de pesto de gewenste consistentie heeft.
Extra benodigd
Keukenmachine
Opmerking
Laat je niet afschrikken door de combinatie van cayennepeper met chocolade…het is echt een magische combinatie.
Kookboek
Het recept 'Pesto met chocolade en cayennepeper' is afkomstig uit het kookboek...
Pesto!
Joshua Clever
Wat is er simpeler dan een pesto maken? Verse kruiden, wat noten, olijfolie, een vijzel en stamper of een keukenmachine en de klus is klaar. Iedereen kan in een... lees verder
© Good CookPesto tips
Reacties op dit recept
- Fien Lijkt me heerlijk, alleen vraag ik me af; waar vind ik cacaobonen?