Kaasbouillon met bleekselderij

  • 2 personen
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 90 kcal
  • 3 g eiwit
  • 8 g vet
  • 2 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 bouillontablet
  • 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
  • ½ pakje verse roomkaas à 125 g
  • 5 sprietjes bieslook, fijngeknipt

Bereiden

Breng 500 ml water met het bouillontablet en de bleekselderij aan de kook. Kook de bleekselderij in ca. 4 minuten zachtjes gaar.

Voeg de verse roomkaas toe en laat deze al roerend smelten. Schep de kaasbouillon in twee borden en strooi het bieslook erover. Lekker met kaasstengels.

Bron

Het recept 'Kaasbouillon met bleekselderij' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Anna Pustynnikova | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Bouillon recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!