Hollandse gevulde groentesoep
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,7
- Voorgerecht
- Hollands
- Gevogelte
Ingrediënten
- 1 fles wortelsap (750 ml)
- 2 groentebouillonblokjes
- 100 g doperwten (diepvries)
- 100 g peultjes (diepvries)
- 1 potje asperges (200 ml), uitgelekt en in stukjes
- 150 g gekookte kipfiletreepjes (vleeswaar)
- 125 ml zure room
Bereiden
Breng het wortelsap met de bouillonblokjes aan de kook. Voeg de doperwten en peultjes toe en kook de soep 3 minuten. Schep de aspergestukjes met de kipfilet door de soep en verwarm het geheel nog 1 minuut. Breng de soep op smaak met zout en peper. Schenk de soep in borden en schep er een lepel zure room op. Lekker met stokbrood en boter.
Kookboek
Het recept 'Hollandse gevulde groentesoep' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Snel
diverse auteurs
Heb je een keer weinig tijd om te koken, maar wil je wel een lekkere maaltijd op tafel zetten? Dit handige kookboek geeft recepten die in 5, 10 of 15 minuten te bereiden... lees verder
© Inmerc