Venkelsoep recepten
-
tip Romige venkelsoep met Parmezaanse kaas
Vegetarisch, 30 min 8,4
-
tip Venkelsoep
Vegetarisch, 25 min 7,9
-
Romige venkelsoep met Pastis
Gevogelte, 25 min 8,1
-
Venkelsoep met gerookte zalm
Vis, 25 min 8,5
-
Venkelsoep met geroosterde knoflookcroutons
Vegetarisch, 55 min 7,9
-
Venkelsoep met Parmezaanse crouton
Vegetarisch, 75 min 7,6
-
Venkelsoep met peer
Vegetarisch, 55 min 6,0
-
Venkelsoep met witte vis
Vis, 25 min 7,7
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Venkelsoep
Breng 1 liter kippenbouillon aan de kook. Snijd het groen van 300 g venkel en leg opzij. Snijd de venkel, 50 g prei en 50 g ui in grove stukken. Voeg de groenten toe en laat ongeveer 20 minuten koken. Hak het venkelgroen fijn. Mix de soep en breng op smaak met peper en zout. Werk de soep af met het venkelgroen en fijngehakte peterselie.
[ Beeld: Dani Vincek | Shutterstock.com ]