Met spijs en walnoten gevulde appels uit de oven
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 goudrenetten
- 100 g amandelspijs
- 4 klontjes boter
- 50 g gepelde walnoten
- 5 eetlepels honing
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verwijder de klokhuizen met een appelboor. Vul de holtes met een mengsel van de amandelspijs, een klontje boter, de walnoten en de helft van de honing.
Zet de appels in een ovenschaal, giet de rest van de honing erover. Bak in de oven in ca. 25 minuten gaar, terwijl je de baksappen regelmatig over de appels giet.
Extra benodigd
Appelboor
Kookboek
Het recept 'Met spijs en walnoten gevulde appels uit de oven' is afkomstig uit het kookboek...
Oogstkoken
Willemijn ter Hart
Een boek voor iedereen die van eerlijk eten houdt. Het staat boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen
... lees verder © Fontaine Uitgevers