Griekse yoghurt met abrikozencoulis
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 6 verse abrikozen
- 40 ml kumquatlikeur
- 2 eetlepels honing
- 400 g Griekse yoghurt
- walnoten
- rozijnen
Bereiden
Spoel de abrikozen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe ze in de blender samen met de likeur en mix. Zet de coulis tot gebruik in de koelkast.
Roer de honing door de yoghurt en doe de yoghurt in een spuitzak.
Lepel een beetje coulis in glaasjes of weckpotjes en spuit er de yoghurt op. Werk af met walnoten en rozijnen.
Extra benodigd
Blender, spuitzak
Kookboek
Het recept 'Griekse yoghurt met abrikozencoulis' is afkomstig uit het kookboek...
Mijn Griekse keuken
Efgenia Karampatakis
Efgenia Karampatakis van restaurant Orestis in Genk neemt ons mee naar Thracië, waar haar familie vandaan komt. Zij laat ons kennismaken met de
... lees verder © Uitgeverij Lannoo