Griekse yoghurt met granaatappelzaden en Zeeuwse babbelaars
1 persoon
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 150 ml Griekse yoghurt
- een paar druppels rozenwater
- zaadjes uit ½ granaatappel
- 5 Zeeuwse boterbabbelaars
Bereiden
Schep de yoghurt in een kommetje. Meng wat rozenwater door de granaatappelzaden en strooi ze over de yoghurt. Doe de boterbabbelaars in een plastic boterhamzakje en sla ze met een deegroller of hamertje tot kruimels. Strooi het snoepgruis over de yoghurt.
Kookboek
Het recept 'Griekse yoghurt met granaatappelzaden en Zeeuwse babbelaars' is afkomstig uit het kookboek...
Comfort food
Janneke Vreugdenhil
'Comfort food' gaat over eten zoals eten bedoeld is: om onszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren - ook als het... lees verder
© Nieuw Amsterdam