Griekse yoghurt met granaatappelzaden en Zeeuwse babbelaars

  • 1 persoon
  • 5 min
  • waardering 7,7
  • Nagerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 150 ml Griekse yoghurt
  • een paar druppels rozenwater
  • zaadjes uit ½ granaatappel
  • 5 Zeeuwse boterbabbelaars

Bereiden

Schep de yoghurt in een kommetje. Meng wat rozenwater door de granaatappelzaden en strooi ze over de yoghurt. Doe de boterbabbelaars in een plastic boterhamzakje en sla ze met een deegroller of hamertje tot kruimels. Strooi het snoepgruis over de yoghurt.

Kookboek

Het recept 'Griekse yoghurt met granaatappelzaden en Zeeuwse babbelaars' is afkomstig uit het kookboek...

Comfort food

Janneke Vreugdenhil

'Comfort food' gaat over eten zoals eten bedoeld is: om onszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren - ook als het... lees verder

© Nieuw Amsterdam

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Griekse yoghurt recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!