Griekse yoghurt met honing en walnoten
bereiden
Ingrediënten
- 1 handje walnoten
- 500 g Griekse yoghurt
- 4 eetlepels vloeibare honing
Bereiden
Rooster de walnoten even in de droge koekenpan of circa 5 minuten in de voorverwarmde oven van 180 °C. Houd ze goed in de gaten, want als je even niet oplet zijn ze zo verbrand (weet ik uit ervaring).
Verdeel de Griekse yoghurt over vier bakjes of glaasjes. Verpulver met je handen de walnoten en strooi ze eroverheen. Druppel er als laatste de honing overheen.
Variatietip
Om dit simpele gerechtje iets luxer te maken, kun je er ook gepelde pistachenootjes overheen strooien.
Kookboek
Het recept 'Griekse yoghurt met honing en walnoten' is afkomstig uit het kookboek...
Uit huis met Jet
Jet van Nieuwkerk
Dit kookboek is voor iedereen die op zichzelf gaat wonen. Of misschien doe je dat al een tijdje, maar kom je niet verder dan spaghetti met kookroom en kant-en-klare magnetronmaaltijden. Of maak je maar weer een bak yoghurt met cruesli als avondeten
... lees verder © Carrera Culinair