Mousse van stoofperen met roomijs

2 personen
bereiden
wachten

waardering 7,6obv 14 waarderingen

Bevat per portie

270 kcal
2 g eiwit
8 g vet
43 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 6 halve (koude) gestoofde peertjes
  • mespunt kaneel
  • 250 ml roomijs
  • 2 eetlepels (peren)likeur
  • 2 kaneelbiscuitjes

Bereiden

Pureer de stoofperen in een foodprocessor of met een staafmixer. Voeg de kaneel, het ijs en de likeur toe en meng het met de foodprocessor of de staafmixer snel door elkaar.

Schep de mousse in twee schaaltjes en zet ze 15 minuten in het vriesvak. Serveer ze met de kaneelbiscuitjes.

Extra benodigd

Foodprocessor of staafmixer

Het recept 'Mousse van stoofperen met roomijs' wordt je aangeboden door . Beeld: zkruger | Shutterstock.com

Stoofperen tips