Kersen trifle met bitterkoekjes
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 3 bitterkoekjes, in stukjes
- 1 eetlepel kirsch
- 125 ml zure room
- 1 eetlepel witte basterdsuiker
- ½ blik kersenvlaaivulling
- 150 ml vanillevla
Bereiden
Doe de stukjes bitterkoek in twee coupes. Besprenkel ze met kirsch.
Roer de zure room los met de basterdsuiker.
Houd 1 eetlepel vlaaivulling achter en verdeel de rest over de bitterkoekjes. Schep er achtereenvolgens de vla en de zure room op. Garneer de trifle met de achtergehouden vlaaivulling.
Het recept 'Kersen trifle met bitterkoekjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Wiktory | Shutterstock.com
Trifle tips
Reacties op dit recept
- Kristin Ziet er heerlijk uit, ga het snel eens een keertje maken!