Burrito recepten
-
tip Mexicaanse burrito's met rundvlees en guacamole
Vlees, 40 min 7,9
-
tip Enchilada's met gehakt en kidneybonen
Vlees, 60 min 7,9
-
Breakfast burrito
Vegetarisch, 30 min 7,7
-
Burrito met chorizo, bonen en paprika
Vlees, 45 min 7,7
-
Burrito met kip en molesaus
Gevogelte, 60 min 7,8
-
Burrito's
Vlees, 50 min 8,0
-
Burrito's met vis en pittige salsa
Vis, 35 min 7,7
-
Enchilada's met zwarte bonen
Vegetarisch, 75 min 8,0
-
Enchilada's met zwarte bonen en spinazie uit de slowcooker
Vegetarisch, 180 min 7,5
-
Enchilada's met zwarte bonen en zoete aardappel
Vegetarisch, 45 min 9,3
-
Enchiladas suizas
Vlees, 40 min 8,0
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Burrito
Burrito's zijn voor Noord-Mexico zoiets als onze meeneemlunch. Oorspronkelijk wikkelden boerenarbeiders bonen, rijst en wat er verder voorhanden was in bloemtortilla's om de dag door te kunnen komen. Gebruik voor een zelfgemaakte burrito de dunste bloemtortilla's die je kunt vinden, ze leveren de lekkerste burrito's.
Burrito's vouwen
Verwarm een tortilla 10 seconden aan elke kant in een hete, droge koekenpan, zodat hij zacht en plooibaar wordt. Schep de vulling midden op de burrito. Doe er rijst of bonen bij en schep er wat crème fraĆ®che en salsa op. Sla de zijkanten over de vulling en vouw de tortilla dicht; druk de ingrediënten aan. Keer hem om en rooster de burrito naar believen nogmaals enkele minuten aan elke kant om een gebakken, knapperige burrito te krijgen.
[ Bron: 'Mexicaans' ]
[ Beeld: Natasha Breen | Shutterstock.com ]