Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 wraps
- 1 komkommer
- 50 g pijnboompitten
- 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- 2 pakjes (100 g) gerookte zalm
- 4 eetlepels groene pesto
Bereiden
Verwarm de wraps heel even in de koekenpan of in de oven.
Schil de komkommer en schaaf hem (met een kaasschaaf) in lange repen.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Besmeer de wraps met een dikke laag Boursin en leg de gerookte zalm, de komkommer, de pijnboompitten en een eetlepel pesto erop. Rol de wraps op en steek deze vast met enkele cocktailprikkers.
Snijd de wrap in 5 à 6 stukjes. Lekker als lunchgerecht of als hapje.
Extra benodigd
Cocktailprikkers
Het recept 'Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer' wordt je aangeboden door Boursin
Wraps tips
Reacties op dit recept
-
Truus
Waarheen met de komkommer???
- Lampie Staat erbij... in lange repen op de zalm.
- Emmy Truus wat bedoel je precies?
-
Kim
Hoelang duurt het om te maken?
- Petra Dat staat toch bovenaan naast het recept! Goed lezen is ook een vak voor de meeste mensen geloof ik.
- Barb Hoe lang kan het sowieso duren om zoiets eenvoudigs te maken.
-
annie
Kan je dit een avond van tevoren klaarmaken? In de plasticfolie rollen?
- Bruno Je kan dit en ander bereid voedsel met plasticfolie gekoeld tot 48 uur bewaren. Veel kookplezier, Bruno
-
Fee
Kunnen de pijnboompitten ook niet-geroosterd erop? Wel super leuk recept.
- fee o sorry, je kunt ook gewoon geroosterde pijnboompitten in de winkel kopen.