Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

4 personen
bereiden

waardering 8obv 21 waarderingen

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 1 komkommer
  • 50 g pijnboompitten
  • 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 2 pakjes (100 g) gerookte zalm
  • 4 eetlepels groene pesto

Bereiden

Verwarm de wraps heel even in de koekenpan of in de oven.

Schil de komkommer en schaaf hem (met een kaasschaaf) in lange repen.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

Besmeer de wraps met een dikke laag Boursin en leg de gerookte zalm, de komkommer, de pijnboompitten en een eetlepel pesto erop. Rol de wraps op en steek deze vast met enkele cocktailprikkers.

Snijd de wrap in 5 à 6 stukjes. Lekker als lunchgerecht of als hapje.

Extra benodigd

Cocktailprikkers

Het recept 'Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer' wordt je aangeboden door

Wraps tips

Reacties op dit recept

  • Truus Waarheen met de komkommer???
    • Lampie Staat erbij... in lange repen op de zalm.
  • Emmy Truus wat bedoel je precies?
  • Kim Hoelang duurt het om te maken?
    • Petra Dat staat toch bovenaan naast het recept! Goed lezen is ook een vak voor de meeste mensen geloof ik.
    • Barb Hoe lang kan het sowieso duren om zoiets eenvoudigs te maken.
  • annie Kan je dit een avond van tevoren klaarmaken? In de plasticfolie rollen?
    • Bruno Je kan dit en ander bereid voedsel met plasticfolie gekoeld tot 48 uur bewaren. Veel kookplezier, Bruno
  • Fee Kunnen de pijnboompitten ook niet-geroosterd erop? Wel super leuk recept.
    • fee o sorry, je kunt ook gewoon geroosterde pijnboompitten in de winkel kopen.