Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer
- 4 personen
- 15 min
- waardering 8
- Lunchgerecht
- Hollands
- Vis
Ingrediënten
- 4 wraps
- 1 komkommer
- 50 g pijnboompitten
- 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- 2 pakjes (100 g) gerookte zalm
- 4 eetlepels groene pesto
Bereiden
Verwarm de wraps heel even in de koekenpan of in de oven.
Schil de komkommer en schaaf hem (met een kaasschaaf) in lange repen.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Besmeer de wraps met een dikke laag Boursin en leg de gerookte zalm, de komkommer, de pijnboompitten en een eetlepel pesto erop. Rol de wraps op en steek deze vast met enkele cocktailprikkers.
Snijd de wrap in 5 à 6 stukjes. Lekker als lunchgerecht of als hapje.
Extra benodigd
Cocktailprikkers
Bron
Het recept 'Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer' wordt je aangeboden door Boursin