Wraps met Hollandse garnalen
bereiden
Bevat per portie
585 kcal
Ingrediënten
- 8 wraptortilla's
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 gele paprika's, in stukjes
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 4-6 eetlepels milde salsa (potje)
- 150 g Griekse yoghurt
- 300 g Hollandse garnalen
- 75 g veldsla
Bereiden
Verwarm de wraptortilla's volgens de aanwijzingen in de magnetron.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de paprika met knoflook in 3-4 minuten gaar. Roer de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2-3 minuten.
Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla's iets naar binnen en rol de tortilla's stevig op.
Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal.
Kookboek
Het recept 'Wraps met Hollandse garnalen' is afkomstig uit het kookboek...
Over VIS & VIS
het Nederlands Visbureau
'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie... lees verder
© Nederlands Visbureau. Beeld: Fotostudio Voorhuis