Gerookte zalm met mierikswortelroom
12 toastjes
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 125 ml zure room
- 1 eetlepel mierikswortel (potje)
- 1 eetlepel fijngesneden dille
- 125 g gerookte zalm, klein gesneden
- 3 sneetjes wit casinobrood
- toefjes dille voor de garnering
Bereiden
Meng de room in een kom met de mierikswortel en dille. Roer de zalm erdoor en breng het mengsel op smaak met peper.
Verwijder eventueel de korstjes van het brood. Rooster het brood goudbruin en besmeer het met het zalmmengsel.
Snijd de sneetjes diagonaal in vieren en garneer ze met toefjes dille.
Kookboek
Het recept 'Gerookte zalm met mierikswortelroom' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Vis
diverse auteurs
Laat je verrassen door de meest uiteenlopende gerechten met vis, schaal- en schelpdieren in 'Kook ook - Vis'. Denk bijvoorbeeld aan Franse vissoep, Zalmsoufflee en Pilaf... lees verder
© Inmerc