Koolvis met ratatouille en aardappelpuree

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,7
  • Hoofdgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 700 g aardappelen
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 1 ui, in 8 stukken
  • 1 courgette, in blokjes
  • zonnebloemolie
  • 4 tomaten, in blokjes
  • 1 eetlepel oregano
  • 4 koolvisfilets
  • bloem

Bereiden

Kook de aardappelen in een ruime hoeveelheid water met wat zout in ca. 15 minuten gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Meng Boursin Cuisine erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe.

Bak intussen de ui en de courgette in de olie in een koekenpan en voeg op het laatst de tomaten toe. Breng de ratatouille op smaak met oregano, peper en zout.

Bestrooi de koolvis aan beide zijden met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze in ruim olie in 3-4 minuten per kant mooi goudbruin en gaar.

Verdeel de puree over de borden, schep de ratatouille erop en leg de gebakken vis hierop.

Bron

Het recept 'Koolvis met ratatouille en aardappelpuree' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Koolvis recept tips

Reacties op dit recept

  • HannyPersoonlijk vind ik gebakken aardappeltjes of gekookte partjes met zeezout lekkerder voor erbij, maar verder: jammie!

    reageren