Tartaar van witte koolvis en chorizo
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 400 g verse witte koolvis
- 25 g verse gedopte erwtjes
- 1 lente-uitje (ui en stengel), fijngehakt
- 20 g harde chorizo, in kleine stukjes
- 50 g ontkiemde linzen (eventueel)
- 2 takjes dragon, alleen de blaadjes
- 3 eetlepels olijfolie
Bereiden
Was de koolvis, dep deze droog en snijd hem in blokjes.
Haal de staafmixer kort door de erwtjes zodat ze kneuzen maar niet tot puree worden gemalen.
Meng de vis met de ui, de chorizo, de doperwtjes, de gekiemde linzen (eventueel) en de blaadjes dragon. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak met een beetje zeezout. Meng goed en serveer de tartaar lauwwarm.
Extra benodigd
Staafmixer
Kookboek
Het recept 'Tartaar van witte koolvis en chorizo' is afkomstig uit het kookboek...
Rauw
Delphine de Montalier
In 'Rauw' staan 115 frisse recepten, van rauw tot heel kort gekookt, zodat al het goede uit de producten behouden blijft. Een prachtig en inspirerend boek vol... lees verder
© Uitgeverij Becht