Gegratineerde zalm op een bedje van spaghetti en spinazie
- 4 personen
- 20 min
- waardering 7,1
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vis
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 4 zalmfilets
- 2 sneetjes witbrood
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 500 g verse spinazie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kook de spaghetti in kokend water in 8 minuten beetgaar.
Leg intussen de zalmfilets in een ovenschaal en zet deze in het midden van de voorverwarmde oven. Na 8 minuten is de zalm net gaar. Draai intussen het brood fijn in de keukenmachine. Besmeer de zalm met Boursin Cuisine en strooi vervolgens het broodkruim erover. Zet de oven op de grillstand en gratineer de zalm 2 minuten.
Verwarm een grote koekenpan. Doe de olijfolie in de pan en bak de sjalot glazig. Doe de spinazie erbij en bak 1 minuut. Voeg 4 eetlepels Boursin Cuisine toe. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng het geheel.
Schep de spaghetti op een bord en leg daarbovenop de gegratineerde zalm.
Extra benodigd
Keukenmachine
Bron
Het recept 'Gegratineerde zalm op een bedje van spaghetti en spinazie' wordt je aangeboden door Boursin