Zalmfilet met broccolirijst en sojabonen

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 8,5
  • Hoofdgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

bevat per portie

  • 403 kcal
  • 55 g eiwit
  • 19 g vet
  • 16 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 200 g sojabonen
  • 200 g broccolirijst
  • 4 zalmfilets van 125 g
  • knoflookpoeder
  • rozemarijn
  • 100 g grijze garnalen
  • 100 g zeewiersla
  • 100 g surimi, gesnipperd

Bereiden

Verwarm de sojabonen en broccolirijst samen in een pan.

Bak intussen de zalmfilets aan beide kanten krokant bruin. Kruid ze met een beetje knoflookpoeder, rozemarijn, zout en peper.

Wanneer de broccolirijst warm is, doe je hem op een bordje en meng je er 1 eetlepel grijze garnalen, 1 eetlepel zeewiersla en 25 g surimisnippers onder.

Lekker met bulgur of quinoa.

Kookboek

Het recept 'Zalmfilet met broccolirijst en sojabonen' is afkomstig uit het kookboek...

Het fitness kookboek

Tinne Raeymaekers

In dit kookboek deelt personal trainer Tinne haar ultieme tips en favoriete recepten. Ze legt uit hoe je de basisprincipes van gezonde voeding kunt toepassen om je eindelijk fitter, gezonder en energieker te voelen. Eet beter, niet minder!... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Zalm recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!