Zalmtartaar met dille en zeewier
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,5
- Voorgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 400 g zalmfilet, in kleine blokjes
- 4 takjes verse dille, fijngehakt
- 60 g gemengd vers zeewier (dulse, nori, zeesla), fijngehakt
- 3 eetlepels olijfolie
- het sap van 1 limoen
Bereiden
Doe de blokjes zalm in een zuurbestendige kom en schep er de dille, het zeewier, de olijfolie, het limoensap en wat zout en peper door.
Dek de kom af en laat de zalm 15 minuten marineren in de koelkast. Serveer de zalmtartaar met geroosterd brood.
Kookboek
Het recept 'Zalmtartaar met dille en zeewier' is afkomstig uit het kookboek...
Het unieke zeewier kookboek
Laure Kié
Zeewier of algen zijn gezond en zijn een plaatje op je bord. Vers of gedroogd zeewier past bij alle gerechten, of je die nu met een saus, en papillote, met pasta of als... lees verder
© Good Cook