Zalmtartaar met dille en zeewier

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 400 g zalmfilet, in kleine blokjes
  • 4 takjes verse dille, fijngehakt
  • 60 g gemengd vers zeewier (dulse, nori, zeesla), fijngehakt
  • 3 eetlepels olijfolie
  • het sap van 1 limoen

Bereiden

Doe de blokjes zalm in een zuurbestendige kom en schep er de dille, het zeewier, de olijfolie, het limoensap en wat zout en peper door.

Dek de kom af en laat de zalm 15 minuten marineren in de koelkast. Serveer de zalmtartaar met geroosterd brood.

Kookboek

Het recept 'Zalmtartaar met dille en zeewier' is afkomstig uit het kookboek...

Het unieke zeewier kookboek

Laure Kié

Zeewier of algen zijn gezond en zijn een plaatje op je bord. Vers of gedroogd zeewier past bij alle gerechten, of je die nu met een saus, en papillote, met pasta of als... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Zalmtartaar recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!