Lamsrack met ketchupratatouille
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 grote lamsracks
- 50 g boter
- 120 g krielaardappelen, in kleine blokjes
- 120 g courgette, in kleine blokjes
- 120 g kastanjechampignons, in kleine blokjes
- 200 ml lamsfond
- verse tijmblaadjes
- 3 g kaneelpoeder
- 200 ml tomatenketchup
Bereiden
Bak de lamsracks aan in schuimende boter, breng op smaak met peper en zout en gaar naar believen in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Stoof de aardappel-, courgette- en champignonblokjes aan in de pan van het lam. Bevochtig met de fond en doe er de tijm en kaneelpoeder bij. Laat gaar stoven en werk af met de ketchup en breng indien nodig extra op smaak.
Presenteer de ratatouille met daarop de lamsracks.
Kookboek
Het recept 'Lamsrack met ketchupratatouille' is afkomstig uit het kookboek...
My secret ingredient cookbook
Stefaan Daeninck
Heb je je weleens afgevraagd waarom de spaghettisaus van je vriend de enige lekkere is of waarom een eenvoudig tomatensoepje toch zo verschillend kan smaken
... lees verder © Uitgeverij Lannoo