Varkensfilet recepten
-
tip
Varkensfilet met zoetzure perziken
Vlees, 30 min 8,0
-
tip
Gevulde varkensfilet met broccoli en krieltjes
Vlees, 20 min 7,5
-
Pistoletje met varkensfilet en champignons
Vlees, 20 min 7,4
-
Varkensfilet in een bladerdeegjasje
Vlees, 50 min 7,3
-
Varkensfilet in roquefortsaus
Vlees, 25 min 7,1
-
Varkensfilet met ananas-kerriesaus
Vlees, 20 min 7,5
-
Varkensfilet met een romig korstje
Vlees, 35 min 7,9
-
Varkensfilet met geroosterde paprika
Vlees, 30 min 7,6
-
Varkensfilet met groenten uit de oven
Vlees, 60 min 7,4
Zie ook
Varkensfilet
Varkensfilet wordt gesneden van de lende met de haas, maar ook van de schouder wordt filet gesneden. Het achterste deel van de filet is minder droog dan het middelste en wordt aan één stuk gebraden.
[ Beeld: TunedIn by Westend61 | Shutterstock.com ]