Gevulde varkensfilet met broccoli en krieltjes
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 100 g Boursin Cuisine Knoflook & fijne kruiden
- 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
- 4 varkensfiletlapjes
- 500 g krieltjes, voorgeschild
- 400 g broccoli, in roosjes
Bereiden
Roer Boursin Cuisine knoflook & Fijne kruiden los en meng deze met de peterselie en wat peper en zout naar smaak.
Snijd met een scherp mes de varkensfiletlappen overlangs in, zodat er een zakje ontstaat. Vul het vlees met het roomkaasmengsel en sluit af met de cocktailprikkers.
Smelt wat boter in een pan en bak hierin de gevulde varkensfilets in 8-10 minuten mooi goudbruin en gaar. Keer het vlees halverwege.
Kook intussen de krieltjes en de broccoli beetgaar en serveer deze bij het vlees.
Het recept 'Gevulde varkensfilet met broccoli en krieltjes' wordt je aangeboden door Boursin
Varkensfilet tips
Reacties op dit recept
- Hanny Erg lekker, vooral met mijn extra knoflook....