Basic China
'Basic China' is een boek voor iedereen: voor mensen die nog nooit een Chinese maaltijd hebben bereid, maar ook voor kookfanaten die hun repertoire willen uitbreiden met meer dan 80 snelle en eenvoudige, klassieke of moderne Chinese gerechten. Daarnaast maakt 'Basic China' je wegwijs in keukenhulpjes, bereidingswijzen, de specifieke ingrediënten en smaakmakers.
AuteurJody Vassallo
UitgeverijUitgeverij Terra
- Paperback
- 160 pagina's
- ISBN 9789058978905
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pindasoep met gehakt en noedels
Vlees, 30 min 8,0
-
Noedels met gemengde paddenstoelen
Vis, 30 min 8,0
-
Gestoomde Chinese broccoli met oestersaus
Vis, 10 min 8,0
-
Szechuan biefstuk met peultjes en asperges
Vlees, 35 min 8,0
-
Kipfilet met noedels, asperges en peultjes
Gevogelte, 20 min 8,0
Alle Kookboeken van Jody Vassallo
-
Indiase & Thaise curry's
Jody Vassallo
Of het nu zomer of winter is, een curry smaakt altijd heerlijk! De recepten in dit boek zijn afkomstig uit de twee landen die beschouwd worden als de bakermat van de curry, India en Thailand, en zijn boven... bekijk 'Indiase & Thaise curry's'
-
Basic Japans
Jody Vassallo
'Basic Japans' is de perfecte introductie in de beginselen en hoogtepunten van de Japanse keuken. Het bevat meer dan 60 heerlijke recepten voor sushi, tempura, soep, bijzondere salades en desserts. Met handige... bekijk 'Basic Japans'
-
Kookschool - De oosterse keuken
Jody Vassallo
Snel, makkelijk en toch lekker koken, wie wil dat niet? Met 'Kookschool - De oosterse keuken' maak je de heerlijkste gerechten met een bereidingstijd van vaak niet meer dan 10 minuten... bekijk 'Kookschool - De oosterse keuken'
-
Basic pasta
Jody Vassallo
Alles wat je wilt weten over het bereiden van verse pasta. Een bloemlezing van sauzen en pesto. Meer dan tachtig recepten - eenvoudig en snel te bereiden. Verrassend en origineel. Kortom, pasta in al zijn... bekijk 'Basic pasta'
-
Basic Thais
Jody Vassallo
Meer dan 80 eenvoudige en snelle, klassieke of bijzondere recepten om thuis te kunnen genieten van de Thaise keuken. Welk gerecht je ook kiest, het zal aroi muk muk (heerlijk) smaken en je gasten zullen graag... bekijk 'Basic Thais'
-
Basic China
Jody Vassallo
'Basic China' is een boek voor iedereen: voor mensen die nog nooit een Chinese maaltijd hebben bereid, maar ook voor kookfanaten die hun repertoire willen uitbreiden met meer dan 80 snelle en eenvoudige... bekijk 'Basic China'
-
Peper & zout
Jody Vassallo
Peper en zout zijn onmisbare smaakmakers die altijd in huis zijn. Herontdek deze veelzijdige ingrediënten in bijna honderd verrassende en verrukkelijke recepten - niet alleen hartige maar ook zoete... bekijk 'Peper & zout'