De kunst van het soufflé maken
In culinair opzicht staan soufflés in zeer hoog aanzien, maar helaas durven de meeste mensen het niet aan om een soufflé te maken. Deze heerlijke lichte creaties worden vaak alleen in een restaurant besteld, omdat men gelooft dat er heel veel vakmanschap voor nodig is. Dit boek maakt een einde aan de illusie van de onmaakbare soufflé en laat zien dat het in wezen niet zo moeilijk is er een te maken. Alles dat nodig is zijn de juiste ingrediënten, de correcte werkwijze en dat kleine beetje zelfvertrouwen waardoor elke soufflé die u maakt een gegarandeerd succes zal zijn.
AuteurSara Lewis
UitgeverijGood Cook
- Paperback
- 96 pagina's
- ISBN 9789073191402
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Soufflé met aardbeien en lavendel
Vegetarisch, 55 min 8,0
-
Soufflé met kruiden, ricotta en sjalot
Vegetarisch, 65 min 8,0
-
Soufflé met zwarte bessen en munt
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Soufflé met geroosterde paprika en rozemarijn
Vegetarisch, 70 min 8,0
-
Soufflé met passievruchten en limoen
Vegetarisch, 65 min 8,0
Alle Kookboeken over de Franse keuken
-
La Table de Caron
Alain Caron
In 'La Table de Caron' komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse... bekijk 'La Table de Caron'
-
Joie de Vivre
Sacha de Boer & Babs Assink
Voor 'Joie de Vivre' vroegen Sacha de Boer, Babs Assink en Janine Smits tien topchefs om op basis van recepten uit een klassiek Frans kookboek uit 1873 ieder twee originele en moderne menu's te ontwikkelen. De 60 overheerlijke gerechten die zo... bekijk 'Joie de Vivre'
-
Provence
Alex Jackson
Met het kookboek 'Provence' kook je seizoensgebonden de lekkerste gerechten uit de streek. Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten met een groots en meeslepend meergangenmenu: verras je tafelgenoten met het lekkerste wat de Provence te bieden heeft... bekijk 'Provence'
-
De bijbel van de Franse keuken
Alain Caron
Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. 'De bijbel van de Franse keuken' is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen... bekijk 'De bijbel van de Franse keuken'
-
Het Franse kookatelier
Marjorie Taylor & Kendall Smith Franchini
'Het Franse kookatelier' is deels kookboek, deels kookschool en deels kookverhaal over een familieleven in Frankrijk. Het boek bevat meer dan 130 recepten, waarin je Franse kooktechnieken worden aangeleerd op een benaderbare manier... bekijk 'Het Franse kookatelier'
-
Quiche & hartige taart
Marion Flipo
We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten... bekijk 'Quiche & hartige taart'
-
Tarte Tatin
Ginette Mathiot
Biscuits, brioches, macarons, madeleines, meringues, petits fours, savarins, soufflés, of een Tarte Tatin moeilijk te maken? Zelfs het meest complexe Franse gebak is een som van de juiste technieken... bekijk 'Tarte Tatin'
-
Franse keukenklassiekers
Manfred Meeuwig
In 'Franse keukenklassiekers' tref je de echte Franse keuken aan met traditionele recepten voor gewoon lekker eten. Dit zijn gerechten die je graag maakt omdat ze rijk van smaak zijn, puur en niet aangetast... bekijk 'Franse keukenklassiekers'
-
Tartaar van het mes
Jean-Guillaume Dufour
Rauw of even aangebakken: tartaargerechten zijn een echte delicatesse. Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten... bekijk 'Tartaar van het mes'
-
Mijn Franse Keuken
Rachel Khoo
Rachel Khoo gaat in 'Mijn Franse Keuken' op culinaire ontdekkingstocht door Frankrijk. In haar kookboek 'Chez Rachel' kookte ze nog in het kleinste keukentje van Parijs. Nu trekt ze langs Franse... bekijk 'Mijn Franse Keuken'