Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
D'Antuono
Famke & Floor van Praag
De markante familie d'Antuono is de drijvende kracht achter de glamoureuze Amsterdamse restaurants d'Antica en Cinema Paradiso, waar pure, authentieke Italiaanse gerechten worden geserveerd... bekijk 'D'Antuono'
-
Alles over pasta
Désirée Verkaar & Stefano Manti
Als iets de Italiaanse keuken symboliseert, is het wel pasta. Toch heeft pasta nog heel wat geheimen. Waarom eten ze in Bologna geen spaghetti bolognese? Waarom moet je 'al dente' nooit overdrijven? Alle... bekijk 'Alles over pasta'
-
Tiramisu
Laura Zavan
Iedereen is het erover eens: tiramisu is absoluut het heerlijkste Italiaanse recept. Met de in zachte room gedrenkte laagjes biscuit, koffie en chocola... Het succes heeft zeker te maken met de... bekijk 'Tiramisu'
-
Pane e Panini
Ursula Ferrigno
Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno... bekijk 'Pane e Panini'
-
Onder de olijfboom
Manuela Darling-Gansser
Manuela Darling-Gansser neemt ons weer mee op een verrukkelijke reis door haar Italië. Dit boek is wederom een waar feest van het ideale mediterrane leven. Lugano, ten noorden van Milaan gelegen... bekijk 'Onder de olijfboom'
-
Herfst in Piemonte
Manuela Darling-Gansser
Dat Piemonte niet alleen het gebied in Noord-Italië is om doorheen te crossen op weg naar Toscane, dat wisten de culi's allang. Want hier in dit gebied gebeurt het. Hier worden de mooiste producten geoogst... bekijk 'Herfst in Piemonte'
-
La Dolce Vita
Ursula Ferrigno
Dat Italianen echte levensgenieters zijn, zal niemand ontkennen. Vooral van zoetigheden kunnen ze geen genoeg krijgen. En of het nu om roomijs, cake, chocolade, koffie of noga gaat, de smaak is altijd... bekijk 'La Dolce Vita'
-
Una bella spaghettata
Nikko Amandonico
In Napels is iedereen een expert op het gebied van eten en helemaal op het gebied van de vele verschillende pastagerechten. Iedereen weet precies hoe je een pasta met ragout moet maken... bekijk 'Una bella spaghettata'
-
Daily Italian
Tobie Puttock
Tobie Puttock is medeoprichter van Jamie Olivers restaurant Fifteen London en staat nu aan het hoofd van Fifteen Melbourne. In het eenvoudige maar dynamische 'Daily Italian' speelt Tobie op verrassende... bekijk 'Daily Italian'
-
Antipasti
Nicoletta Tavella
Dit boek onthult de geschiedenis van de antipasti en geeft recepten van de heerlijkste streekgebonden antipasti, antipasti met vlees, met vis, met schaal- en schelpdieren, en ten slotte vegetarische antipasti... bekijk 'Antipasti'