Antipasti
Dit boek onthult de geschiedenis van de antipasti en geeft recepten van de heerlijkste streekgebonden antipasti, antipasti met vlees, met vis, met schaal- en schelpdieren, en ten slotte vegetarische antipasti. Weinig ingrediënten en toch veel smaak door te kiezen voor kwaliteit, versheid en puurheid - dat is het geheim van de Italiaanse keuken! Nicoletta Tavella, geboren en getogen in Italië, heeft haar eigen Italiaanse kookschool in Amsterdam, La Cucina del Sole. Ze schrijft over de Italiaanse keuken en wijnen van haar land voor verschillende bladen en culinaire weblogs.
AuteurNicoletta Tavella
UitgeverijVeltman Uitgevers
- Hardcover
- 96 pagina's
- ISBN 9789059205154
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Aardappeltimbaaltjes met pancetta en tijm uit de oven
Vlees, 60 min 8,0
-
Crostini met mozzarella, rauwe ham en truffelcrème
Vlees, 35 min 8,0
-
Gegrilde courgette rolletjes met tonijn en zwarte olijven
Vis, 45 min 7,0
-
Frittata met zoete uien, courgette en munt
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Gemarineerde rode en gele paprika's
Vegetarisch, 45 min 8,0
Alle Kookboeken over antipasti
-
Antipasti!
Eke Mariën
Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig... bekijk 'Antipasti!'
-
Antipasti
Nicoletta Tavella
Dit boek onthult de geschiedenis van de antipasti en geeft recepten van de heerlijkste streekgebonden antipasti, antipasti met vlees, met vis, met schaal- en schelpdieren, en ten slotte vegetarische antipasti... bekijk 'Antipasti'