Antipasti!
Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig, sprekend gerechtje: de antipasto. Maar antipasti lenen zich ook uitstekend als zelfstandig voorgerecht of als luchtige lunch. En een aantal verschillende antipasti bij elkaar vormen al snel een feestelijke hoofdmaaltijd. Dit boek bevat ruim 80 recepten van Italiaanse bodem, waarmee u zelf aan de slag kunt.
AuteurEke Mariën
UitgeverijCaplan Books
- Hardcover
- 180 pagina's
- ISBN 9789076218533
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gefrituurde bloemkool
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Bietjes met boter en Parmezaanse kaas
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Courgette met fontinakaas
Vegetarisch, 40 min 7,0
-
Tonijnsalade met aardappelen
Vis, 10 min 8,0
-
Geroosterde aubergine (melanzane fritte)
Vegetarisch, 20 min 8,0
Alle Kookboeken over antipasti
-
Antipasti!
Eke Mariën
Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig... bekijk 'Antipasti!'
-
Antipasti
Nicoletta Tavella
Dit boek onthult de geschiedenis van de antipasti en geeft recepten van de heerlijkste streekgebonden antipasti, antipasti met vlees, met vis, met schaal- en schelpdieren, en ten slotte vegetarische antipasti... bekijk 'Antipasti'