Bietjes met boter en Parmezaanse kaas

  • 10 personen
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 500 g bieten, gekookt en in partjes
  • 100 g boter
  • 100 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 eetlepel peterselie, gehakt

Bereiden

Verdeel de bietenpartjes over de borden. Smelt de boter en giet hem over de bietjes. Bestrooi de bietjes met de Parmezaanse kaas. Garneer met de peterselie.

Kookboek

Het recept 'Bietjes met boter en Parmezaanse kaas' is afkomstig uit het kookboek...

Antipasti!

Eke Mariën

Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de... lees verder

© Caplan Books

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Bieten recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!