Gegratineerde bieten met geitenkaas
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,8
- Bijgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 60 kcal
- 6 g eiwit
- 12 g vet
- 7 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 300 g gekookte bietjes, in kleine blokjes
- 50 g zachte geitenkaas, verkruimeld
Bereiden
Roer in een kleine magnetronschaal de azijn en olie door elkaar en schep de bietblokjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de geitenkaas over de bietjes. Verwarm de bietjes afgedekt ca. 5 minuten op vol vermogen in de magnetron en laat de kaas iets smelten.
Bron
Het recept 'Gegratineerde bieten met geitenkaas' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: marcin jucha | Shutterstock.com