D'Antuono
De markante familie d'Antuono is de drijvende kracht achter de glamoureuze Amsterdamse restaurants d'Antica en Cinema Paradiso, waar pure, authentieke Italiaanse gerechten worden geserveerd. 'D'Antuono' vertelt het verhaal van de familie aan de hand van foto's en interviews. Hun culinaire geheimen worden prijsgegegeven in zo'n zeventig oer-Italiaanse recepten, van de melanzana parmigiana, spaghetti vongole en penne arrabiata tot de gamba's in zeezout en vitello tonnato.
AuteurFamke & Floor van Praag
UitgeverijUnieboek - Van Dishoeck
- Paperback
- 160 pagina's
- ISBN 9789047504290
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Tagliatelle met zalm en rozemarijn
Vis, 25 min 7,0
-
Pollo alla cacciatora (kip op de jagersmanier)
Gevogelte, 60 min 7,0
-
Gegrilde kalfsoester met rucola en Parmezaanse kaas
Vlees, 15 min 8,0
-
Courgette met mozzarella uit de oven
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Zeebaars met spek en rozemarijn
Vis, 10 min 8,0
Alle Kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck
-
Lekker. Gezond. Goedkoop.
Kevin Tatar
'Lekker. Gezond. Goedkoop' van foodblogger Kevin Tatar staat vol inspirerende ideeën voor elke maaltijd en bevat handige tips en technieken om ervoor te zorgen dat elk recept meteen de eerste keer lukt. It's time to kwoowk!... bekijk 'Lekker. Gezond. Goedkoop.'
-
Bloemkool boost
Kathy Kordalis
Hoe je bloemkool ook bereidt, of je hem roostert, frituurt, kookt, stampt of inmaakt, elke nieuwe methode belicht weer een ander smaakaspect, en de 60 recepten in het vegetarische kookboek 'Bloemkool boost' spelen daar fantastisch op in... bekijk 'Bloemkool boost'
-
De Zilveren Lepel Vlees
diverse auteurs
De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In 'De Zilveren Lepel Vlees' leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn recht laat komen. Of dat nu van een varken, rund, kalf, lam, wild of gevogelte is. Van traditionele ossobuco alla Milanese tot... bekijk 'De Zilveren Lepel Vlees'
-
De keukens van de Middellandse zee
Lucio Galletto & David Dale
'De keukens van de Middellandse Zee' toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen. De liefde voor olijfolie, knoflook, ansjovis, pepertjes... bekijk 'De keukens van de Middellandse zee'
-
Het daily dinner-kookboek
Chickslovefood
Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag - misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens - geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst 100 recepten met maar 5 ingrediënten... bekijk 'Het daily dinner-kookboek'
-
Eataly
diverse auteurs
Dit prachtige, uitgebreide kookboek bevat 300 van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische en tegelijkertijd toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje... bekijk 'Eataly'
-
Soul food
De Vrouw met de Baard
De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek 'Soul food' de beste recepten samengebracht. Van Caribische risottoballen tot... bekijk 'Soul food'
-
Eat Right
Nick Barnard
'Eat Right' is een moderne kijk op de traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon... bekijk 'Eat Right'
-
De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust' biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken... bekijk 'De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust'
-
Lekker makkelijk, het kookboek voor mannen
Annemieke de Kroon & Alice van Nieuwenhuizen
Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan de slag dus! Je hoeft heus niet de nieuwe Jamie Oliver te worden, maar... bekijk 'Lekker makkelijk, het kookboek voor mannen'