Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
De Zilveren Lepel Pasta
diverse auteurs
In navolging op het succes van 'De Zilveren Lepel' hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne... bekijk 'De Zilveren Lepel Pasta'
-
De Italiaanse kookschool
Alba Pezone
Met deze box met 3 boeken waant iedere thuiskok zich een Italiaanse chef-kok. Deel 1 'Reis door Italië' neemt de lezer mee op een culinaire reis door Italië met streekgebonden recepten. Deel 2... bekijk 'De Italiaanse kookschool'
-
Caffè Italia
Liz Franklin
Voor Italianen is een kop koffie niet zomaar een drankje, het is een instituut, een manier van leven. In 'Caffè Italia' zijn meer dan 30 heerlijke recepten voor koekjes, taartjes en hartige hapjes verzameld, die allemaal... bekijk 'Caffè Italia'
-
La Cucina della Mamma
Loukie Werle
'La Cucina della Mamma' gaat over het echte Italiaanse eten. Zoals Loukie Werle beschrijft, is cucina povera - de naam die Italianen geven aan traditioneel koken - prima betaalbaar en levert het spectaculaire... bekijk 'La Cucina della Mamma'
-
Puur Italiaans
Tobie Puttock
'Puur Italiaans' combineert de heerlijke Italiaanse keuken met het verse van plaatselijke producten. In dit bijzondere kookboek laat Tobie Puttock je aan de hand van zijn honderd favoriete Italiaanse recepten zien... bekijk 'Puur Italiaans'
-
Panna cotta
Laura Zavan
Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'
-
Vinazza
Diane Lensink
Diane Lensink opende een paar jaar geleden een trattoria con camere, een restaurant met kamers. Je leest haar verhalen en anekdotes, maar Lensink geeft je ook inzicht in het ritme van de seizoenen, het... bekijk 'Vinazza'
-
100 Pastasauzen
Thea Spierings
Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de diepvries voor onverwachte gasten... bekijk '100 Pastasauzen'
-
Smakelijk Italië
Sophie Braimbridge & Jo Glynn
'Smakelijk Italië' neemt je mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane... bekijk 'Smakelijk Italië'
-
Amuse Italiano
Laura Zavan
'Italiaanse' amuses in lepels? Voor alle fans van antipasta en alle liefhebbers van 'la cucina Italiana'. Een boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smakelijke mozzarella, basilicum... bekijk 'Amuse Italiano'