Puur Italiaans
'Puur Italiaans' combineert de heerlijke Italiaanse keuken met het verse van plaatselijke producten. In dit bijzondere kookboek laat Tobie Puttock je aan de hand van zijn honderd favoriete Italiaanse recepten zien hoe je overal een authentieke Italiaanse smaak kunt bereiken. Hij legt uit waarom biologisch eten vrijwel altijd beter is en waarom je zou moeten kiezen voor de producten van het seizoen. Juist dankzij deze bijzondere aandacht voor de ingrediënten zijn de gerechten van Tobie altijd verrassend lekker en innovatief. Soms houdt hij zich aan de regels van een echte Italiaanse klasieker als Risotto Milanese, en soms improviseert hij met behulp van de beschikbare zeizoensproducten. 'Puur Italiaans' is een boek dat ons op de talrijke mogelijkheden van de Italiaanse keuken wijst en je tegelijkertijd toont hoe belangrijk én lekker het is om producten te gebruiken die niet alleen goed zijn voor onszelf, maar ook voor onze planeet.
AuteurTobie Puttock
UitgeverijKosmos Uitgevers
- Paperback
- 198 pagina's
- ISBN 9789021545875
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Ravioli van de zon
Vegetarisch, 80 min 8,0
-
Zeeduivel in pancetta gewikkeld met salsa verde
Vis, 40 min 7,0
-
Bonensoep met pasta
Vlees, 90 min 8,0
-
Flensjes met zomervruchten en aardbeien-grappasaus
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Eendenborst in limoncello
Gevogelte, 20 min 8,0
Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel'
-
De Zilveren Lepel - Pasta
Diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Pasta' is met 46 verschillende soorten pasta in meer dan 300 recepten - van klassiekers als spaghetti carbonara en penne all'arrabbiata, tot uitdagendere recepten als capellinisoufflé en linguine met kreeft - de ultieme... bekijk 'De Zilveren Lepel - Pasta'
-
Proeven van Italië
François-Régis Gaudry
Hoe wordt een Italiaanse maaltijd bereid? Wat is de échte geschiedenis van pizza? Kan gnocchi ook als dessert worden gegeten? Wat zijn de 35 manieren om een Italiaanse koffie te bestellen?... Geen onderwerp blijft onbesproken... bekijk 'Proeven van Italië'
-
Mangiamo!
Sarah Puozzo
'Mangiamo!' is je reisgezel naar het prachtige Italië en een kookgids voor een totaalbeleving van 'la bella Italia'. In het boek staan 66 recepten uit de dampende kookpotten van de verschillende Italiaanse keukens... bekijk 'Mangiamo!'
-
Veganissima
Luna Trapani
'Veganissima' bevat 75 recepten uit Noord-, Midden- en Zuid-Italië, met telkens 25 regionale, plantaardige gerechten. Van pasta uit Genua met pesto en Romeinse rijstballetjes tot de beroemde pizza napoletana. De kleurrijke antipasti, primi... bekijk 'Veganissima'
-
Belinda's Italiaans bakboek
Belinda MacDonald
Wie 'Belinda's Italiaans bakboek' in huis haalt, hoeft voor lekkernijen niet meer de deur uit. Met meer dan 60 recepten schotelt Belinda MacDonald overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini en pizza's met verschillende soorten deeg en... bekijk 'Belinda's Italiaans bakboek'
-
Big Mamma in 30 minuten
Big Mamma
Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open 'Big Mamma in 30 minuten', kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen... bekijk 'Big Mamma in 30 minuten'
-
Italia con gusto e amore
Annet Daems
Annet Daems gidst je door het land waar eten geen product, maar een cultuur is. Maak samen met haar een schitterende road trip door de 20 regio's van de Laars. Laat je verrassen door de onbekende gerechten op de Italiaanse culinaire kaart... bekijk 'Italia con gusto e amore'
-
La Vita è Dolce
Letitia Clark
In Italië is het leven zoeter dan zoet. Dat bewijst 'La Vita è Dolce' van Letitia Clark: hét kookboek met de heerlijkste recepten voor Italiaanse zoetigheden. Het bevat recepten voor koekjes, cakejes, desserts en taarten voor elke gelegenheid... bekijk 'La Vita è Dolce'
-
De Vegetarische Zilveren Lepel
diverse auteurs
'De Vegetarische Zilveren Lepel' bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en... bekijk 'De Vegetarische Zilveren Lepel'