Persiana

De Midden-Oosterse keuken - de keuken van 'duizend-en-een-nacht' - is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt. Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan hand in hand met de eenvoud van verrassende combinaties van slechts enkele ingrediënten, zoals kip die met citroen en harissa al hemels smaakt. 'Persiana' biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten: oranjebloesemwater, za'atar (kruidenmengsel), granaatappelpitten, pistachenoten en bulgur. Met 'Persiana' haal je de rijkdom en gastvrijheid van de Midden-Oosterse keuken in huis.

AuteurSabrina Ghayour

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 240 pagina's
  • ISBN 9789461431066

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Mediterrane keuken