Sirocco

In 'Sirocco' laat Sabrina Ghayour je zien hoe je de Midden-Oosterse keuken heel makkelijk kunt integreren met onze westerse keuken, producten en kooktechnieken. Door haar Perzische achtergrond, maar grootgebracht in Groot-Brittannië, weet Ghayour als geen ander hoe ze westerse producten met Midden-Oosterse smaken kan combineren en zo gerechten creëert die perfect in balans zijn: soms subtiel en aromatisch, soms krachtig en sterk. Wentelteefjes met kardemom, martini van ingelegde citroen, courgettefrietjes met sumakzout, zalmtartaar op Midden-Oosterse wijze, harissamosselen en dadelscones met sinaasappel & kaneel: de recepten in 'Sirocco' zijn niet authentiek Midden-Oosters, maar weerspiegelen de ongecompliceerde en smaakvolle stijl van koken van Sabrina Ghayour.

AuteurSabrina Ghayour

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 240 pagina's
  • ISBN 9789461431530

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Mediterrane keuken