Kookboeken over de oosterse keuken
-
Chinees
diverse auteurs
Zoet en zuur, zoutig en pittig... iedereen houdt van Chinees eten. Al uw lievelingsrecepten vindt u hier, gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. De recepten zijn eenvoudig en leuk om te maken... bekijk 'Chinees'
-
Roerbakken
Nadia Arumugam
Hakken, sissen, bakken. Snel en makkelijk te maken recepten voor de lekkerste roerbakschotels. 'Roerbakken' biedt recepten voor noedels en rijst, groenten, vlees, gevogelte en zeebanket... bekijk 'Roerbakken'
-
Rick Stein ontdekt de Oriënt
Rick Stein
'Rick Stein ontdekt de Oriënt' is een ambitieuze zoektocht naar de authentieke oosterse keuken, buiten de gebaande paden en toeristische trekpleisters. In dit boek maakt Rick ons deelgenoot... bekijk 'Rick Stein ontdekt de Oriënt'
-
Kook ook - Oosters
diverse auteurs
In 'Kook ook - Oosters' staan bekende en onbekende gerechten uit China, Indonesië, India, Japan, Thailand en Vietnam. De ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt en in de Aziatische winkels en... bekijk 'Kook ook - Oosters'
-
Kookschool - De oosterse keuken
Jody Vassallo
Snel, makkelijk en toch lekker koken, wie wil dat niet? Met 'Kookschool - De oosterse keuken' maak je de heerlijkste gerechten met een bereidingstijd van vaak niet meer dan 10 minuten... bekijk 'Kookschool - De oosterse keuken'
-
Wokken bij jou of bij mij thuis
Vicki Liley
De wok is een prachtig en veelzijdig keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het... bekijk 'Wokken bij jou of bij mij thuis'
-
Basic China
Jody Vassallo
'Basic China' is een boek voor iedereen: voor mensen die nog nooit een Chinese maaltijd hebben bereid, maar ook voor kookfanaten die hun repertoire willen uitbreiden met meer dan 80 snelle en eenvoudige... bekijk 'Basic China'