Wokken bij jou of bij mij thuis
De wok is een prachtig en heel veelzijdig stuk keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het bereiden van allerlei recepten voor elke gang van een maaltijd. De recepten in dit kookboek laten zien hoe snel er en makkelijk er met een wok te werken is. Alles natuurlijk met de nadruk op verse ingrediënten, waarvan de voedingsstoffen, texturen en smaken optimaal behouden blijven. Deze verzameling recepten omvat authentiek oosterse specialiteiten als Roergebakken kip met groenten, of Wontons met varkensvlees, maar ook een Thaise rundvleeskerrie. Daarnaast zijn er ook veel nieuwe en tongstrelende recepten zoals Kruidige pompoen met linzen en spannende desserts als Kokospuddinkjes met limoen-gembersiroop.
AuteurVicki Liley
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 96 pagina's
- ISBN 9789073191488
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Thaise curry met kip, sperziebonen en kokos
Gevogelte, 30 min 8,0
-
Noedels met paprika en paddenstoelen
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Wortelsoep met kokos en chilipeper
Gevogelte, 40 min 8,0
-
Peultjes en bonen met Thaise dressing
Vis, 15 min 8,0
-
Kippenbouillon met krabballetjes
Gevogelte, 30 min 8,0
Alle Kookboeken over wokken
-
Wok!
Jeremy Pang
In 'Wok!' lees je alles over diverse roerbaktechnieken, krijg je meer inzicht in de balans in texturen van verschillende ingrediënten en uiteraard in smaken. Maak kennis met de ‘wokklok’, een handig instrument om ingrediënten in de juiste volgorde... bekijk 'Wok!'
-
Roerbakken
Nadia Arumugam
Hakken, sissen, bakken. Snel en makkelijk te maken recepten voor de lekkerste roerbakschotels. 'Roerbakken' biedt recepten voor noedels en rijst, groenten, vlees, gevogelte en zeebanket... bekijk 'Roerbakken'
-
Kook ook - Wok
diverse auteurs
Vooral voor roerbakken is de wok, de meest universele pan ter wereld, ideaal. Dankzij de hoge temperaturen zijn de bereidingstijden kort. Kleur, geur en smaak zijn wonderbaarlijk fris en... bekijk 'Kook ook - Wok'
-
Wok
diverse auteurs
De wok is niet meer weg te denken uit onze keuken. Roerbakgerechten zijn ideaal: ze zijn niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar bevatten ook nog eens weinig vet. De recepten in dit boek komen uit... bekijk 'Wok'
-
Wokken bij jou of bij mij thuis
Vicki Liley
De wok is een prachtig en veelzijdig keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het... bekijk 'Wokken bij jou of bij mij thuis'