Wok
De wok is niet meer weg te denken uit onze keuken. Roerbakgerechten zijn ideaal: ze zijn niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar bevatten ook nog eens weinig vet. De recepten in dit boek komen uit diverse internationale keukens, dus waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u vindt altijd een roerbakrecept dat bij u past.
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijDe Lantaarn
- Paperback
- 64 pagina's
- ISBN 9789054264897
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Noedels met groenten en room
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Sukiyaki
Vlees, 30 min 8,0
-
Tonijn met wasabi, sesamnoedels en peultjes
Vis, 25 min 8,0
-
Varkensfilet met zoetzure perziken
Vlees, 30 min 8,0
-
Lamsvlees met zoete chili-hoisinsaus en gemengde groenten
Vlees, 25 min 7,0
Alle Kookboeken over wokken
-
Wok!
Jeremy Pang
In 'Wok!' lees je alles over diverse roerbaktechnieken, krijg je meer inzicht in de balans in texturen van verschillende ingrediënten en uiteraard in smaken. Maak kennis met de ‘wokklok’, een handig instrument om ingrediënten in de juiste volgorde... bekijk 'Wok!'
-
Roerbakken
Nadia Arumugam
Hakken, sissen, bakken. Snel en makkelijk te maken recepten voor de lekkerste roerbakschotels. 'Roerbakken' biedt recepten voor noedels en rijst, groenten, vlees, gevogelte en zeebanket... bekijk 'Roerbakken'
-
Kook ook - Wok
diverse auteurs
Vooral voor roerbakken is de wok, de meest universele pan ter wereld, ideaal. Dankzij de hoge temperaturen zijn de bereidingstijden kort. Kleur, geur en smaak zijn wonderbaarlijk fris en... bekijk 'Kook ook - Wok'
-
Wok
diverse auteurs
De wok is niet meer weg te denken uit onze keuken. Roerbakgerechten zijn ideaal: ze zijn niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar bevatten ook nog eens weinig vet. De recepten in dit boek komen uit... bekijk 'Wok'
-
Wokken bij jou of bij mij thuis
Vicki Liley
De wok is een prachtig en veelzijdig keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het... bekijk 'Wokken bij jou of bij mij thuis'