Het aspergeboek
Het enige complete boek dat de herkomst, teelt en bereiding van deze exquise groente beschrijft. Iedere beginner kan met het basisrecept en de eenvoudige gerechten uit de voeten, een heerlijke kennismaking met de asperge. De liefhebber zal behalve inspiratie ook veel nieuwe ideeën opdoen. Niet alleen de traditionele recepten maar ook frisse en vernieuwende gerechten maken deel uit van 'Het aspergeboek'. De fotografie begeleidt zowel de receptuur als de uitleg over teelt en oogst.
AuteurHerman van Ham & Wiel Basten
UitgeverijUnieboek - Van Dishoeck
- Hardcover
- 224 pagina's
- ISBN 9789077692318
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Asperges à la nature (basisrecept asperges)
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Aspergesalade met gerookte zalm
Vis, 35 min 8,0
-
Asperges met gamba's uit de wok
Vis, 30 min 8,0
-
Asperges met spaghetti, truffelkrullen en Parmezaanse kaas
Vegetarisch, 40 min 7,0
-
Asperges met coquilles
Vis, 45 min 8,0
Alle Kookboeken over asperges
-
Asperges, het witte goud
Hans den Engelsen
Als u de recepten in dit boek eenmaal heeft gezien en gemaakt, weet u waarom de asperge wel de 'koningin der groenten' wordt genoemd. Door de verfijnde smaak zijn er talloze verrassende... bekijk 'Asperges, het witte goud'
-
Asperges
Thea Spierings
De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het 'witte goud'. Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische... bekijk 'Asperges'
-
Het aspergeboek
Herman van Ham & Wiel Basten
Het enige complete boek dat de herkomst, teelt en bereiding van deze exquise groente beschrijft. Iedere beginner kan met het basisrecept en de eenvoudige gerechten uit de voeten, een heerlijke kennismaking... bekijk 'Het aspergeboek'