Asperges, het witte goud
Als u de recepten in dit boek eenmaal heeft gezien en gemaakt, weet u waarom de asperge wel de 'koningin der groenten' wordt genoemd. Door de verfijnde smaak zijn er talloze verrassende mogelijkheden die bovendien veel makkelijker zijn dan u misschien zou vermoeden als u in een restaurant dat witte of groene goud herkent in gerechten die het water in de mond doen lopen. Wat dacht u van Asperges gerold in zalm, Risotto met gamba's en groene asperges of Zoete asperges in filodeeg? Het boek bevat tientallen heerlijke aspergerecepten, samengesteld door chef-kok Hans den Engelsen.
AuteurHans den Engelsen
UitgeverijDe Lantaarn
- Paperback
- 80 pagina's
- ISBN 9789054266075
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Asperges met ham en ei en peterselie
Vlees, 40 min 8,0
-
Aspergesoep van groene asperges
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van asperges
Vlees, 15 min 8,0
-
Pizza met witte en groene asperges
Vlees, 60 min 8,0
-
Clubsandwich met asperges en ham
Vlees, 15 min 8,0
Alle Kookboeken over asperges
-
Asperges, het witte goud
Hans den Engelsen
Als u de recepten in dit boek eenmaal heeft gezien en gemaakt, weet u waarom de asperge wel de 'koningin der groenten' wordt genoemd. Door de verfijnde smaak zijn er talloze verrassende... bekijk 'Asperges, het witte goud'
-
Asperges
Thea Spierings
De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het 'witte goud'. Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische... bekijk 'Asperges'
-
Het aspergeboek
Herman van Ham & Wiel Basten
Het enige complete boek dat de herkomst, teelt en bereiding van deze exquise groente beschrijft. Iedere beginner kan met het basisrecept en de eenvoudige gerechten uit de voeten, een heerlijke kennismaking... bekijk 'Het aspergeboek'