Cheesecakes van Berko

De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren: meng door de roomkaas eens hazelnootpasta, kastanjepuree of pindakaas. Voeg smaakmakers als limoen of munt toe en breng originele toppings aan met diverse soorten fruit en noten, glazuur je cheesecake of gebruik voor de finishing touch de crème brûlée-brander. Varieer eindeloos met de taartbodem en gebruik speculaas, lange vingers, volkoren- of chocoladekoekjes. Kortom, met de cheesecake recepten van Berko breid je je repertoire uit.

AuteurSteve Schouflikir

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 72 pagina's
  • ISBN 9789461431073

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over taart & gebak

  • Bloem, suiker, boter

    Nicola Lamb

    Bloem, suiker, boter... Met eenvoudige ingrediënten én een oven kan iedereen bakken. Hoe je dat doet als de beste, legt supertalent Nicola Lamb uit in deze nieuwe bakbijbel. Een praktische gids met meer dan 100 recepten... bekijk 'Bloem, suiker, boter'

  • 50x Koekjes

    Laura Kieft

    Koekjes zijn de lievelingslekkernij van Laura Kieft van Laura's Bakery, de succesvolle baking queen van de lage landen: van chocolate chip cookies tot gingerbread koekjes en van bokkenpootjes tot kano's, kaneelvlinders en... bekijk '50x Koekjes'

  • Zoets van Zeinab

    Zeinab Alhashime-Bakker

    In 'Zoets van Zeinab' vind je de lekkerste bakrecepten van Heel Holland Bakt-finalist Zeinab Alhashime-Bakker. Dit prachtige bakboek staat vol praktische recepten waarmee je gemakkelijk de spectaculairste taarten en andere zoete... bekijk 'Zoets van Zeinab'

  • Zoet zonder suiker

    Kim Sue Palm

    In 'Zoet zonder suiker' bewijst Kim Sue Palm dat zoet net zo lekker kan zijn zonder geraffineerde suikers, lactose en gluten. In dit prachtige bakboek vind je de recepten voor haar welbekende vierkante bites en andere zoete lekkernijen... bekijk 'Zoet zonder suiker'

  • Sweet table

    Sarah Renson

    Sarah Renson is een merk dat staat voor puur, ambachtelijk, eerlijk en no-nonsense. In 'Sweet table' vind je 65 van haar heerlijke, ongekunstelde taarten, koekjes, ijs en desserts met herkenbare smaken en een eigen twist... bekijk 'Sweet table'

  • BAK!

    Paul Hollywood

    In 'BAK!' geeft meesterbakker Paul Hollywood in zes hoofdstukken zijn favoriete recepten voor cakes en koekjes, diverse soorten broden, desserts, taarten en hartige pies en snacks als saucijzenbroodjes en empanadas... bekijk 'BAK!'

  • Bak & relax

    Jessica Elliott Dennison

    Heerlijke hartige en zoete lekkernijen in een handomdraai op tafel zetten? Dat lukt met 'Bak & relax' van Jessica Elliott Dennison. In dit sfeervolle bakboek staan allerlei makkelijke hartige en zoete recepten waarmee je met weinig inspanning... bekijk 'Bak & relax'

  • Manis

    Francis Kuijk

    'Manis' verenigt is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na 'Basisboek Indonesisch' en 'Bersama' dompelt Francis Kuijk je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts. Naast de overbekende spekkoek... bekijk 'Manis'

  • De Bakatlas

    Rutger van den Broek

    In 'De Bakatlas' laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts... bekijk 'De Bakatlas'

  • Belinda's Homemade Cookies

    Belinda MacDonald

    In 'Belinda's Homemade Cookies' vind je recepten voor 66 koekjes en plaatkoeken: van Belinda's eigen havermoutkoekjes tot smeuïge brownies en zalige lamingtons. De auteur vertelt met passie en humor waar ze de recepten ontdekte en hoe ze... bekijk 'Belinda's Homemade Cookies'