Slow cooking
Moderne huishoudens kunnen tegenwoordig niet meer zonder een slow cooker. De slow cooker is een tijdwinnend keukenapparaat. De gerechten zijn makkelijk te bereiden, je maakt je ingrediënten klaar, voegt het water toe en je zet de slow cooker aan. Langzaam gaart je gerecht tot een heerlijke samensmelting van diverse smaken en geuren. Er zijn natuurlijk uiteenlopende gerechten te bereiden, voor ieder wat wils zoals kip goulash, pittige vis curry en spare ribs met bier en barbecuesaus. 'Slow cooking' biedt een brede collectie van makkelijke, smakelijke en gezonde recepten.
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijDe Lantaarn
- Hardcover
- 256 pagina's
- ISBN 9789054265078
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Coq au vin uit de slow cooker
Gevogelte, 240 min 8,0
-
Goulash uit de slow cooker
Vlees, 260 min 8,0
-
Gehaktbrood met tomatensaus uit de slow cooker
Vlees, 360 min 8,0
-
Spareribs met bier en barbecuesaus uit de slow cooker
Vlees, 300 min 8,0
-
Groentesoep met cheddar uit de slow cooker
Vegetarisch, 210 min 8,0
Alle Kookboeken van De Lantaarn
-
Salades
diverse auteurs
'Salades' heeft als uitgangspunt om zowel klassiekers zoals de Caesarsalade en Salade Niçoise op te nemen, als verrassend nieuwe recepten. Een salade is heerlijk als voor- of bijgerecht, maar ook als een... bekijk 'Salades'
-
Pasta
diverse auteurs
Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is meestel snel klaar. Hierdoor zijn pastagerechten een van de... bekijk 'Pasta'
-
Chinees
diverse auteurs
Zoet en zuur, zoutig en pittig... iedereen houdt van Chinees eten. Al uw lievelingsrecepten vindt u hier, gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. De recepten zijn eenvoudig en leuk om te maken... bekijk 'Chinees'
-
Tajines & Couscous
diverse auteurs
Dat de Noord-Afrikaanse keuken kruidig en lekker is, hebben velen al ontdekt, maar dat de exotisch smakende gerechten ook nog gemakkelijk te bereiden zijn, zal voor velen nieuw zijn. Naast de beroemde... bekijk 'Tajines & Couscous'
-
Japans
diverse auteurs
Heeft u wel eens in een Japans restaurant gegeten en dacht u dan dat die gerechten veel te moeilijk waren om zelf te bereiden? Grijp nu uw kans! Deze eenvoudige, gezonde gerechten zien er niet alleen prachtig uit... bekijk 'Japans'
-
Zalm
diverse auteurs
Vrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak denken velen dat zalm lastig te bereiden is, maar niets is... bekijk 'Zalm'
-
Indonesisch
diverse auteurs
Haal het exotische Indonesië uw keuken binnen met deze tongstrelende verzameling recepten. Geniet van zalige saté, nasi goreng of gado gado, of laat u verleiden door heerlijke noedels, curry's en roerbakgerechten... bekijk 'Indonesisch'
-
Stamppot
diverse auteurs
Nederland is een echt stamppottenland. Tijdens de koude wintermaanden is er niets heerlijker dan een grote pan met gestampte aardappelen en groenten op tafel te zetten. In dit boekje komen niet alleen klassiek... bekijk 'Stamppot'
-
Nagerechten
diverse auteurs
Van ouderwetse romige toetjes tot trifles en kwarktaarten, vruchtentaarten en zoete fruitpasteien, verfrissend ijs en onweerstaanbare chocoladedesserts, 'Nagerechten' bevat de volmaakte afsluiting van elke... bekijk 'Nagerechten'
-
Single koken
diverse auteurs
Dit boek bevat heerlijke maaltijden voor één persoon. Aan bod komen goede ideeën voor tussendoortjes en lichte maaltijden, maar ook aan complete maaltijden en indrukwekkende nagerechten... bekijk 'Single koken'